A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Székely legény lehet Románia legjobb szakácsa! Vasárnap repül a Páva Brassóba

Vasárnap a Cenk alatt  csatáznak az „Arena Bucătarilor”, elnevezésű  Romániai  szakácsverseny legjobb séfjei.  
A nyolc döntős között van a székelyudvarhelyi Balázs Hunor is, aki a Páva Étterem képviseletében már egyszer az elődöntőben bebizonyította, hogy jó ismerője a szakmájának. 

Érthető tehát, hogy nagy érdeklődés övezi a vasárnapi döntőt, hisz mind a versenyzőknek, mind az általuk képviselt éttermeknek fontos lesz a szakmai versenyben elért helyezés. 

Székelyudvarhelyen jelenleg a Páva Étterem magasan a legjobb minőségű étkeket tálalja, megduplázta látogatóinak számát is, egyre több azoknak a száma, akik finomat és minőségit szeretnének enni. 

A Brassói Selgros Áruház lesz a helyszíne a vasárnapi összecsapásnak, ahol reggel nyolc órától nemzetközi zsűri értékeli  majd a séfek munkáját. 

Nem lesz könnyű dolga a székely legénynek, hiszen erős ellenfelekkel kell versenyezzen, de ahogy ismerjük Hunort, mindent meg tesz a sikerért. 

A legjobb nyolc között lenni is nagyon szép eredmény, de a csúcson lenni még szebb. 

Ezért szorítunk, hogy sikerüljön.

Bencze Attila

Székely tehetség nyerheti meg a romániai szakácsok nagycsatáját, aki bár bejárt országot világot, hazament szolgálni a nemzetét

Nemsokára, egész pontosan október 28-án a Brassóban, a Cenk alatti városban összecsapnak az „Arena Bucătarilor", elnevezésű nemzeti szakácsverseny legjobbjai. Románia legfontosabb gasztronómiai versenyén, a nyolc legjobb, akik elsőként végeztek a regionális döntőn Brassóban mérik össze tudásukat, hogy a verseny végén a nemzetközi zsűri eldöntse, hogy ki viszi el a pálmát, a fődíjat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések