A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Német szociáldemokrata politikus: Németország 50 év múlva Iszlám Állam lesz!

Interjút adott az SPD korábbi politikusa az M5-nek.
Interjút adott az M5-nek a Frankfurti Könyvvásáron Thilo Sarrazin, a német szociáldemokrata párt korábbi politikusa, aki nagy visszhangot keltő könyvekben támadja a tömeges bevándorlást és az iszlamizálódást. „Ellenséges hatalomátvétel” című új kötetében Sarrazin arról ír, hogy két-három generáció, azaz ötven-hetven év múlva, Németországban az iszlám kultúra, értékrend és stílus veheti át a hatalmat.

Sarrazin szerint az iszlám nem pusztán vallás, hanem politikai ideológia is, hasonló a kommunizmushoz. A muszlimok számára a Korán maga Isten üzenete, a többi embernél – a hitetleneknél – felsőbbrendűnek vélik magukat, ezen felsőbbrendűségükből fakadóan pedig úgy gondolják, megtehetik, hogy kevesebbet tudnak és dolgoznak másoknál – fejtegeti. Sarrazin hozzáteszi: az iszlám „egészen kőkorszaki szinten” képzeli el a férfi-nő kapcsolatot, a nők alávetett csoportot alkotnak, teljes mértékben a férfiaktól függenek.

A közgazdász úgy véli, az iszlám kulturális és civilizációs szempontból elmaradott, demográfiailag viszont nagyon erős, az Európában élő muszlimok körében nagyobb a születési arány, mint a többi csoport esetében. Sarrazin hangsúlyozza: a valódi menekülteket támogatni kell, ők azonban a Németországban letelepülni szándékozó bevándorlók csupán 1 százalékát alkotják, a megélhetési okokból történő bevándorlást pedig meg kell állítani.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések