A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most kaptuk! Összeverték, meg akarták erőszakolni a magyar bajnok sportolónőt futóedzése közben

Borzalmas pillanatokat élt át vasárnap este Makai Viktória többszörös magyar bajnok ultramaraton futónő. Esti futóedzése közben, nem messze a saját otthonától valaki meg akarta erőszakolni.
Pillanatokon múlott, hogy nem történt meg a soroksári futónőéhez hasonló tragédia. A kétgyermekes anyuka, sportolónő szavai szerint szexuális cselekményre kényszerítették, jelenleg kórházban ápolják. A tettest elfogta a rendőrség. Makai Viktória szerencséje az volt, hogy a férje valamilyen megérzésből kifolyólag elindult elé, és még mielőtt bevégezte volna cselekményét a támadó, odaért, és a legrosszabbat megakadályozta.

Vasárnap este az otthonunktól néhány száz méterre megtámadott egy férfi, és szexuális cselekedetre kényszerített. Mivel kiabálni és menekülni próbáltam, ezért megvert. Jelenleg kórházban vagyok, a körülményekhez képest jól. (…)Köszönöm a férjemnek, hogy elindult elém, Istennek, hogy megmutatta, merre menjen, hogy odaért egy erőszakos közösülés előtt, és megmentette az életemet” – írta Facebook-oldalán a többi között Viktória. Hozzátette, a támadóját elkapták. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések