A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megverte feleségét majd kiugrott a hetedik emeletről az újpesti férfi

Agresszív embernek ismerték meg a szomszédai azt az újpesti férfit, aki hétfő este, miután bántalmazta feleségét, a hetedik emeleti otthonukból a mélybe vetette magát.
M. A. hosszú ideje alkoholproblémákkal küzdött, amikor pedig felöntött a garatra, úgy ordított, hogy tőle volt hangos a tízemeletes panelház. Vele ellentétben a feleségét mindenki nagyon szereti, kedves, halkszavú asszonynak írták le. Egybehangzó vélemény: a feleség sokat szenvedett férje italozásától és az ebből fakadó dühkitörésektől.

– A. egy igazi kötözködő volt, állandóan kereste az alkalmat, hogy beszóljon – mesélte egy idősebb férfi, aki pár házzal arrébb lakik.

– Ők is, mi is több évtizede itt élünk, szinte mindennap találkoztunk az utcán, de még ez sem volt garancia arra, hogy A., ha részeg volt, ne piszkáljon akár engem is. Emlékszem olyan esetre is, hogy egy közeli hivatalban előttem állt, és egyszer csak hallom, hogy ordít az ügyintézővel. Szóval nem volt egy kellemes ember, bár amikor nem ivott, kifejezetten jól lehetett vele beszélgetni – idézte fel a Blikknek az emlékeit a öngyilkosságot elkövető M. A.-ról egy lakótelepen élő férfi.

A Blikk információi szerint hétfőn este a férfi bántalmazta a feleségét, majd azt kiabálta, hogy ő bizony emiatt nem megy börtönbe. Valószínűleg bepánikolt, hogy tette miatt rácsok mögé kerül, ezért a lakásukhoz tartozó erkélyről leugrott. Nem élte túl a hétemeletnyi zuhanást.

Egy szemtanú lefényképezte, ahogy a férfi kiáll az erkély korlátjára. Szomszédja állítólag próbálta lebeszélni

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések