A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Márki-Zay Pétert beismerte vereségét

Alig egy nap telt el azóta, hogy Hódmezővásárhely független polgármestere, Márki-Zay Péter közösségi oldalán azt kérte, hogy a helyi képviselő-testület oszlassa fel magát, és válasszanak új képviselőket illetve polgármestert is, ha nem akarnak vele együttműködni. 
Azt írta, elismeri, hogy Lázár János győzött, a vásárhelyi gyerekek viszont veszítettek, mivel szerinte „Lázár embereinek” lelkén szárad, hogy az utóbbi időben több rendezvény is elmarad.

A bejelentés után a polgármester két újabb videót tett közzé, hogy tisztázza a helyzetet, ezekben arról beszélt, hogy szerinte a fideszes képviselők nem a választók érdekeit nézik, amikor egyes ügyekről döntenek, ezért ajánlotta fel, hogy válasszanak inkább egy olyan polgármestert, akivel szívesen dolgoznának együtt.

Minderre most a volt hódmezővásárhelyi polgármester, Lázár János is reagált. A politikus szintén a Facebookon üzent, és alig két és fél perc alatt helyre tette a várost és Márki-Zay Pétert. Lázár János azt tapasztalja, hogy egyre nagyobb a megosztottság és a feszültség a városban, emiatt a fejlődés megtorpant, és a dolgok nem jó irányba haladnak. A politikus szerint a vitákra, problémákra és a bajokra egyetlen megoldás van, a munka.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések