A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lángoltak a ruhák a szárítón Hajdúszoboszlón

Több esetben volt szükség a hatóságok segítségére kedden. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől, illetve a rendőrségtől. 
Beszorult a fülkébe annak a kamionnak a vezetője, aki kedd hajnalban Földes közelében a 42-es számú főúton villanyoszlopnak csapódott. Az oszlopot a püspökladányi hivatásos tűzoltóknak motoros láncfűrésszel kellett eltávolítania, így a sofőrt ki tudták szabadítani a kamionból, aki a balesetben nem sérült meg.

Szemétszállító teherautó fának ütközött délben Debrecenben, a Szávay utcában. A fa lakóépületre dőlt. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át kivágták a fát, motoros láncfűrész segítségével. Az érintet épület tetején kisebb anyagi kár keletkezett.

Ruhaszárítón lévő ruhák gyulladtak meg kedd délután Hajdúszoboszlón, egy Ék utcai házban. A tűz átterjedt a szőnyegre és a függönyökre is. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd átszellőztették a szobát. Az eset során nem sérült meg senki, de anyagi kár keletkezett. A tüzet elektromos meghibásodás okozta.

Lovaskocsival ütközött össze egy terepjáró tegnap délután Nyíradony-Tamásipusztán. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik az autó áramtalanítása után, megkezdték a műszaki mentést. A kocsi és a terepjáró vezetője megsérült, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A lovaskocsit egy ló húzta, aki a szekér alá szorult. A tűzoltók kéziszerszámokkal szabadították ki az állatot, majd állatorvos megvizsgálta. Az ló olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen el kellett altatni.

Délután a debreceni Fényes udvarban leégett az étel egy ötödik emeleti lakásban. A lakás zárva volt, ezért a debreceni hivatásos tűzoltóknak kéziszerszámokkal kellett az ajtót kinyitni, ezután a lakást átszellőztették. Kisebb anyagi kár keletkezett.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 20 személyt állítottak elő, köztük 14 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések