A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horror! Ő a migránsválság legújabb áldozata

Megerőszakoltak, majd meggyilkoltak egy fiatal nőt Svédországban. Egy 18 éves fiatalt tartóztattak le a gyilkosság kapcsán.
Az eset egy jellemzően migránsok lakta városban történt. A Ripost a savemysweden.com-ra hivatkozva azt írja, hogy már napi szinten húsz nemi erőszak van Svédországban.

A fiatal nő holtestét a Bromölla város melletti erdős területen találták meg. A város nincs messze a migránsproblémákkal küzdő Malmőtől.

A rendőrség megerősítette, hogy gyilkosságról van szó, és hogy a lány a 90-es évek elején született. Az orvosszakértők megállapították, hogy az áldozatot a halála előtt megerőszakolták.

A nyomozás során letartóztattak egy 18 éves férfit, akiről a rendőrség semmilyen információt nem árul el, így azt sem, hogy a lány és a gyanúsított ismerte-e egymást.

A svéd törvények szerint a jogerős bírósági ítéletig nem hozható nyilvánosságra a tettes származása.

A megerőszakolt és meggyilkolt fiatal nőről a Twitteren egy barátja posztolt egy fotót, ami alá azt írta, hogy a barátját vasárnap éjjel meggyilkolták.

Az édesanyja évek óta gyilkos kórral küzd, és most a legrosszabb rémálma vált valóra. Majd így zárta sorait: Nyugodj békében Helena.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács közölte, hogy 2017-ben Svédországban 7230 nemi erőszak történt, azaz naponta húsz. Az elmúlt tíz évben pedig 34 százalékkal nőtt a szexuális támadások száma

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések