A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Harmadik alkalommal rendez a Ficsak jótékonysági adventi vásárt

Harmadik alkalommal rendez a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) jótékonysági adventi vásárt, amelynek bevételével idén a siket és nagyothalló családokat szeretnék támogatni - közölte a klub alapítója szerdán az M1 aktuális csatornán.
Király Nóra hangsúlyozta, ez a probléma sok családot érint, de keveset beszélnek róla, ezért a rendezvénnyel erre a problémára szeretnének rávilágítani.

Azt mondta, az első jótékonysági vásáron két évvel ezelőtt körülbelül negyven családszervezet, valamint ezer látogató vett részt, és másfél millió forintot gyűjtöttek a daganatos, leukémiás gyerekeknek. Tavaly mintegy hetven szervezet több ezer látogató segítségével több mint kétmillió forinttal támogatta a koraszülött gyermekeket. Hozzátette, reméli, idén is legalább ilyen eredményeket érnek el.

Király Nóra kitért arra is, hogy a vásáron, amelyet december 1-jén reményei szerint a Millenáris park D épületében tarthatnak meg, szórakoztató programokkal, fellépőkkel várják a látogatókat. A családszervezetek a ficsak.hu honlapon jelentkezhetnek.

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések