A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halloweeni programok pénteken a Füvészkertben

Halloweeni programokkal, többek közt kézműves foglalkozásokkal, kiállítással, seprűfutással és félelmetes pálmaházi túrával is várják a látogatókat pénteken délutántól este 9 óráig a budapesti Füvészkertben.
Halloweeni hangulat, szellemek, pókok, fekete macskák, boszorkányok és sok egyéb rémisztő látvány várja a vállalkozó kedvű látogatókat, akik jelmezben is érkezhetnek a kertbe - olvasható az intézmény programajánlójában.

A kert tele lesz faragott, világító töklámpásokkal, a Bemutató házban kézműves foglalkozásokat tartanak, Kárhozat meséi címmel Radics Márton, Lugosi István és Cselőtei Zsófia grafikai kiállítása lesz látható a Kastély emeleti termében, de lesz szellempalack-toronyépítés, feketemacska-kereső verseny és seprűfutás is.

A kert dolgozóinak vezetésével "boszorkányos" növényneveket lehet megismerni, majd boszorkányteát és sütőtököt kóstolni, emellett ijesztgetős vezetésen is részt lehet venni a Pálmaházban.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések