A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Georg Spöttle: nemzetbiztonsági kockázattá vált az ellenzék

Demeter Márta képviselő asszony nemcsak hatalmas baklövést követett el, de komolyan veszélyeztette a nemzetbiztonságot.
„Egy missziós tiszt és kislánya neve közkinccsé lett. Ezt bármely ellenséges erő ki- és felhasználhatja. Mi lett volna, ha például valamelyik szakszolgálat egyik ügynöke ül a gépen, aki titkosított megbízással utazik, és őt is Orbánnak, Szijjártónak vagy Gulyásnak hívják? Nyilván akkor is az lett volna a bombahír, hogy egy kormánytag családtagja egy katonai csapatszállító fedélzetén nyaralni ment Ciprusra!

Persze kiderülne, hogy nem igaz, de azzal a fedett akciónak már be is fellegezne, és az ügynököt azonnal ki kellene vonni a terepről. Mivel már évek óta a terrorizmus fenyegetésével nézünk szembe, így minden belügyi és hadügyi információ szenzitív, nem tartozik a közvéleményre.

Politikusnak lenni komoly, felelősségteljes hivatás. A politikai ellenszenvet azonban félre kell tenni akkor, amikor nemzetbiztonsági kérdésekről van szó. Nem úgy kell politikát csinálni, hogy egy feltételezetten valós információval akarjuk lejáratni a kormánypártot.

Most a célpont visszalőtt, ráadásul elég durván, mert pont azok a portálok terjesztették a fake newst, amelyek állítólag függetlenek, tényfeltárók és demokratikusak, legalábbis ők ilyen szlogenek mögé dugják azokat a Soros-pénzeket, amelyekből üzemelnek. Hazug cikkeiket is úgy helyesbítették, hogy olvasóikban azért jó sok kétely maradjon. Bocsánatkérésről vagy a cikkek törléséről természetesen szó sincs.A képviselő asszony pedig még tetézte is a hibáját, hiszen azt követelte, hogy a hadügy hozza nyilvánosságra az utaslistát és a családtagok arra vonatkozó engedélyeit, hogy katonai repülőgéppel utazhatnak.

Most mi van? Még több titkos adatot adjon ki a balliberális sajtó? Ezt egy felelősségteljes politikus nem gondolhatja komolyan.

Tisztelem Demeter Mártát mint embert, annak ellenére, hogy más a pártállásunk, ám amit tett, azzal lejáratta magát és az LMP-t. Talán fiatal kora és politikai tapasztalatlansága az oka, hogy vagdalkozva, boszorkányüldöző módszerekkel akart pontokat szerezni az országos politikában.”

Forrás: mandiner.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések