A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Európa haldoklik: A kontinens újrafelosztása zajlik

Az utolsó utáni órákban vagyunk? megrázó riport látott napvilágot! Céline P. korábbi szocialista párti politikus a francia állami TV-ben, 2017-ben: a területfoglaló muzulmán utcai imák célja a közterületek kisajátítása és az iszlám felsőbbrendűség el a véleményét.
Céline Pina, a Francia Szocialista Párt korábbi tagja David Pujadas műsorában nyilatkozott. Az ex-politikusnő az országban terjedő utcai muzulmán imákkal kapcsolatban mondta el véleményét:“Én egy olyan dimenzióját is látom ennek, hogy a kérdés az ilyen rendezvények láthatósága.

Először is a kialakult vitából világosan látható, hogy van már imahely, ezért nincs szükség az utca elfoglalására. De akkor miért foglalják el az utcát? Ez a lényeg. Megtörtént eset Párizsban, a Jean-Pierre Timbaud utcában: Geraldine Smith újságíró elmesélte, hogy miközben a mecset félig üres volt, az utcát teljesen elfoglalták az emberek, hogy ott végezzék az imájukat. Azért, mert a játszma célja, hogy jelezzék a terület kisajátítását.


Egyértelműen zajlik egyfajta elbirtoklás. A harmadik üzenet pedig az, hogy megmutassák, hogy a hitük felsőbbrendű mint a törvény; és azt, hogy a hívők elszántsága lehetővét teszi számukra a közterületek korlátlan idejű megszállását, mivel a hatóságok, a politikusok nem vetnek véget ennek, pedig teljesen törvényellenes. És amikor mindez már nyolc hónapja tart, az már romboló hatású.”

A műsor szókimondó tartalma alapján valószínúleg nem véletlen, hogy David Pujadas médiaszemélyiség 2017-es elbocsátását a köztévétől Emmanuel Macron hatalomra kerülésével hozzák összefüggésbe

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések