A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elterelés! Küszöbön az amerikai-orosz háború?

Óriási haderőt vezényel az amerikai hadsereg az orosz határ közelébe a legkülönbözőbb országokba. De mi van, ha ez csak gigantikus átverés, a világ eddigi legnagyobb elterelő hadművelete?
Először leírjuk és pontokba gyűjtjük mire gondoltunk, utána néhány ténnyel pontokba szedjük, hogy milyen eddigi precedensek alapján, miért reális. A végén egy fontos következtetéssel.

Víziót kaptunk. Letöltötték az elménkbe. Apropója: John Bolton, a neokon háborús héja, a de facto izraeli gyarmat USA elnökének cionista nemzetbiztonsági tanácsadója, Oroszországban járt Putyinnál 2018. október végén. Nem a békülési szándék hírével érkezett.

Látomásunk alapja: az USA egy első-csapás (first strike) alapú háborút tervez a magát országnak hívó olaj- és földgázmező, Oroszország jelenlegi bitorlói ellen, amely módszerről az amerikai agytrösztök megállapították, hogy megnyerhetővé teszi a nukleáris háborút (Drábik János számos előadást tartott a témában, a nagy háborúról).

Ennek az első-csapás típusú háborúnak a lényege, hogy akár hadüzenet nélkül (Hitlernek is bejött), még mielőtt Oroszország reagálhatna az első becsapódó rakétára, már azelőtt kilövik az összes hadi támaszpontját, fegyverzetét (víz alatti, vízi, földi, légi, űr fegyverzetét), irányító és stratégiai intézményét.

A látomás:

Az első-csapás alapú US-RU háború csak egyetlen módon lehetséges: ha hadi műholdak garmadájával egyszerre támadnak több spektrumban:

számos hadi műhold-csoport elektromagnetikus fegyverekkel, hogy kilőjjenek mindent, ami elektronikus, használ áramot vagy mikroprocesszorokat használ
számos hadi műhold-csoport kinesztetikus fegyverekkel, amik becsapódnak, pl. a Rods of God / Rods of Zeus technológia
számos hadi műhold-csoport irányított energiafegyverekkel (Directed Energy Weapons), amely a különböző orosz kormányzati és hadi intézmények személyzeti állományának központi idegrendszerében (agyában) és/vagy elméjében okoz azonnali maradandó károsodást

Néhány tény:

–> A világ első, amerikai atombombáját kifejlesztő Manhattan Project 2,5 évig működött titokban (a bevetésig), 125.000, tehát százhuszonötezer alkalmazottal, anélkül, hogy kiszivárgott volna a híre a nagyközönségnek.

–> A híres amerikai B-2 lopakodó bombázót 10 évig, tíz évig fejlesztették titokban, addig senki nem tudott róla.

–> Az NSA, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség 23 évig, huszonhárom évig működött titokban, míg a szenátusban nyilvánosságra került a léte ’75-ben. Senki nem tudott róla a világban.

–> A National Reconnaissance Office, az amerikai Nemzeti Felderítő Hivatal 25 évig, huszonöt évig működött teljes titokban, huszonöt évig senki nem tudott a létezéséről.

–> A National Geospatial-Intelligence Agency, az amerikai Nemzeti Geoinformációs/Térinformatikai Hírszerző Ügynökség a mai napig olyan közfinanszírozású, multimilliárd dolláros költségvetésű hírszerző (kémkedő) ügynökség, melynek működéséről a nyilvánosság alig bármit tud.

Következtetés:

A fenti projektek és hivatalok titkosságának hossza és mértéke alapján kérve kérjük, senki ne legyen már olyan álnaív hülye, ostoba barom (szándékos a stílus), hogy azt hiszi, nincsenek titkos hadi programok az űrben, beleértve titkos űrprogramok, titkos hadi műholdak, titkos lézer-, ultrahang-, irányított energia-, robbanó és kinetikus technológiák.

Hogy ne lennének a Föld körül olyan távolságra keringő hadi műholdak és fegyverrendszerek, eltitkolt meghajtó technológiával működő tartós kinttartózkodású járművek, hogy gyakorlatilag teljesen védettek és rejtettek, illetve természetesen nemzetbiztonsági, katonai okokból titkosítottak.

Az a rengeteg páncélos jármű, rakéta és több tízezer katona a földön az orosz határ közelében pedig egyszerű elterelő hadművelet: a világtörténelem eddigi legnagyobb elterő hadművelete

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések