A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Élőben közvetítette, hogy bánik el a feleségével. 14 hónapot kapott

14 hónap börtönre ítélték Nagy-Britanniában a 38 éves Uber-sofőrt, a pakisztáni származású Rahman Ullaht. A férfi vétke az volt, hogy egy magassarkú cipőnek a sarkával megverte 34 éves feleségét, ezt pedig élőben közvetítette a muszlim országban tartózkodó rokonainak – írja brit Metro.
A nő végül zúzódásokat szenvedett, a szeme alatt több véraláfutás is volt.

A hatóságok megállapították, hogy az erőszakos Ullah május 9-én a főként bevándorlók lakta londoni külvárosban, Croydonban támadta meg feleségét, a felvételeken az is látható volt, hogy a férfi egy éles konyhakést tart párja nyakához. A pár már a támadás előtt egy évvel szétment, csak a két közös gyerekekük miatt nem szakítottak meg minden kapcsolatot egymással.

Rahman Ullaht végül a királyi bíróság 14 hónap börtönre ítélte, amiért súlyosan bántalmazta feleségét, akitől hivatalosan még nem vált el.

A hatóságok kiderítették, a férfi egy csellel jutott be korábbi élettársa, Raja lakásába. A gyerekeket vitte haza az iskolából és az ő segítségükkel jutott be az ingatlanba. Ott hirtelen erőszakossá vált, a WhatsApp nevű appon felhívta Pakisztánban élő anyját és testvérét és élőben közvetítette a bántalmazást.

Ma megölöm ezt a nőt” – üvöltötte a férfi, majd a bíróságon elhangzottak szerint 15 alkalommal verte arcon a cipősarokkal a pórul járt nőt.

Raja végül mezitláb csak a folyosóig jutott, ahol a férfi utolérte és hajánál fogva a földre teperte, ahol keményen beverte a fejét. Ezek után az erőszakos pakisztáni származású férfi az áldozatot visszarángatta a lakásba, a kanapéra dobta, kiment a konyhába, elővett egy élest kést és a nő felé szegezte: most leszúrlak, megöllek”– folytatta a férfi, miközben a közvetítést nem hagyta abba, rokonai élőben nézhették, ahogy a teljesen elmeborult férfi éppen a feleségét bántalmazza.

Felolvasták a nő közleményét a bíróságon, melyben az áll, hogy az eset óta fél otthon nyugovóra térni, retteg attól, hogy a férje bármikor felbukkanhat és újból erőszakoskodhat vele, sőt akár az életére is törhet ismét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések