A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csepregi Éva kitálalt - Megbánta, hogy plasztikáztatott

"Olyan érzésem lett, mintha befogták volna a szememet" - mesélte az énekesnő.
Csepregi Éva sugárzóbb, mint valaha! Az énekesnő ma ünnepli 65. születésnapját, de fiatalosságával, mosolygásával és rengeteg lendületével akár éveket is letagadhatna. A Neoton Família egyik forntembere bevallotta, korábban már plasztikáztatott és mai napig a bőrén viseli a félresikerült műtét nyomait. Most őszintén vallott arról, miért feküdt kés alá.
"Nem csak krémeket, több mindent kipróbáltam, ami a szépséggel kapcsolatos. Bevallom, egyik-másikat meg is bántam. A fájdalmas kezeléseknél megálltam, például a tartós tetoválásokat nem szeretem. Egyszer belevágtam egy szempillasűrítésbe, de az kegyetlen volt. Amikor meg botoxot adattam a homlokomba, olyan érzésem lett, mintha befogták volna a szememet, nem tudtam játszani az arcommal. Inkább legyen ott az a kis ránc. Persze igyekszem eltakarni, ezért is utálom a szelet, kifújja a szemembe fésült hajat, aminek rejtenie kellene a korom első nyomait" 
- mesélte nevetve egy korábbi interjúban Csepregi. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések