A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A volt migránspárti politikus elképesztő beismerése: minket is átvertek, szervezett támadás folyik Európa ellen

Állítása szerint a folyamatokat előre kitervelten irányítják, és a szálak olyan helyekre vezetnek, amit nem is gondolnánk.
Peter Pilz, a Zöldek korábbi képviselője olyan dolgokról beszélt, ami alapjaiban is megdöbbentők. Úgy pedig különösképpen, hogy korábban ő maga is bevándorlás párti politikus volt.

Szerinte, és rengeteg politikustársa szerint a migráció egy kívülről irányított folyamat. Egy támadás Európa népe ellen, melyet távolról, a messzeségből irányítanak. Ugyanis mind Oroszország mind pedig Amerika érdeke az, hogy Európa egy gyenge Európa maradjon.

Ehhez pedig az egyetlen és legjobb út az, ha óriási embertömegeket indítanak útnak, melyek képesek a tagállamait destabilizálni és megbontani azt az egységet, mely az európaiságot jellemezte.

Elmondta, hogy nem véletlenül zajlik pont most és pont ekkora népvándorlás. A folyamatok egyértelműen irányítva vannak.

A nemrégiben megjelent könyvében kitálalt a színfalak mögött zajló megdöbbentő dolgokról. A bevándorlási válságot Európa elleni támadásnak nevezi, amit a politikai iszlám követ el.

A Wilkommenskulturt is egyértelmű kritikákkal illette. Elmondta, hogy a migránsok abban hibáztathatók, hogy szemmel láthatóan nem akarnak integrálódni, de a segélyekre és pénzekre igényt tartanak. Szerinte meg kell tanulniuk németül, és el kell sajátítaniuk és tiszteletben kell tartaniuk Európa kultúráját.

Azonban, ha ezt korábban nyíltan kimondta volna, akkor nácinak és egyéb nem szalonképes jelzővel ellátott politikusnak titulálták volna.

A politikus azt is elmondta, hogy – talán szándékosan – nem a menekültválságra koncentráltak 2015-ben, holott egyértelműen látszott, hogy ez az elkövetkező évek legnagyobb problémájává fogja magát kinőni.

Európa destabilizációja lezajlott, azonban még komoly károkat akarnak gazdaságilag okozni. Ugyanis ha Európa elesik, akkor Amerika mint a világ csendőre ide is elhozhatja újra a “demokráciát” és kisajátíthatja az egész kontinenst.

Sokak szerint az egész mögött valójában nem más áll, mint Amerika.

Mások szerint az oroszok keze is benne lehet a dologban, elvégre a szuperhatalmak együttes érdeke az, hogy Európa soha ne erősödhessen meg, és a világ két tengelyű maradjon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések