Hirdessen itt

A fehérjehalmaz Gyurcsány facebook oldalán éppen Orbán Viktor lelövéséről értekeznek

No komment
A nagyon barátságos, nagyon empatikus, és nagyon segítőkész fehérjehalmaz Gyurcsány Ferenc hivatalos oldalán a rajongók arról értekeznek, hogy miként kellene egy mesterlövésszel kinyíratni Orbán Viktort, különös tekintettel arra, hogy azért ami utána jön, azt is alaposan elő kellene készíteni:
„Ferikém! Ez kevés lesz! Te is tudod! Egy jó mesterlövész kell”
Írja egyikük, majd a DK-s brainstormingban nem is késik túl sokat az „érdemi” hozzászólás:
„Na igen, de el tudok képzelni, milyen anarchia lenne akkor? Egy dolog, hogy valaki kinyírhatná már végre – de a hogyan tovább-ot alaposan elő kell készíteni.”
Gyurcsány Ferencet Facebook oldalán 220 073  ember követi. Hogy az általa irányított utódpárt-maradék megszolgálja a köteles állami támogatást, néhanap bizonyos performanszok formájában meg kell nyilvánulniuk a Parlamenten kívül is. A pártelnök egy-egy ilyen megnyilvánulása természetesen indulatokat gerjeszt mind a rajongóknál, mind az ellentábornál. S minden bizonnyal vitát is generálna köztük, csakhogy… a kormánypárti hozzászólók rendre tiltásra kerülnek az oldalon. Ki előbb, ki később.


A nagy kérdés az, hogy amennyiben az oldal adminjainak van szabad kapacitásuk kiszűrni és eltávolítani azokat a hozzászólókat, akik egyértelműen kormányszimpatizánsok, akkor hogyan nincs idejük vagy humán erőforrásuk azokat a kommentelőket kitiltani, s hozzászólásaikat törölni, akik a törvényesen megválasztott magyar miniszterelnök merénylettel történő eltávolításáról fantáziálnak? S nem is csupán fantáziálnak, hanem tovább is gondolják, kvázi megtervezik annak lefolyását.

Mert elég egyetlen olyan idióta, aki ennek a tovább gondolásnak a végeredményét tettekre kívánja váltani. Effajta antiagysebészekből meg idén is szép termés volt a DK háza táján.

Abba már bele se merek gondolni, hogy Gyurcsány Ferenc – kinek borítóképén az uniós keretbe foglalt ELLENÁLLÁS szó virít – hallgatólagos beleegyezését adná az ilyesfajta ötletekhez.

Ha viszont nem, és bízom benne, hogy nem, akkor lenne egy igen nagy kérdésem.

Ha valaki egy 220 ezres Facebook oldalt képtelen az irányítása alatt tartani, az  hogy veheti a bátorságot arra, hogy a 15 milliós magyarság első számú vezetője akarjon lenni?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések