A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vérlázító, ahogyan ez a két tirpák ellenzéki, gerinctelen senki, viselkedik egy nővel a stúdióban

Még a Sargentini szavazás előtt történt. Tordai Bencét, a Párbeszéd, és Arató Gergely, a DK képviselője volt vendég a Hír TV-ben, ahol Földi-Kovács Andrea volt a műsorvezető.
Ahogyan pedig ez a retardált viselkedett a stúdióban, az minden színvonalon aluli volt. Mit keresnek ezek a politikában? Bármelyik kocsmában így viselkednének egy nővel, úgy taknyon vágnák őket, hogy megtanulnák egy életre mi a tisztesség.

Ezek a senki nulla embernek nem nevezhető férgek mondják azt, hogy Magyarországot képviselik? Komolyan mondom, szégyen ez az ellenzék.

Mit gondolnak ezzel mit érnek el? Maximum a legelvakultabb orbán-gyűlölök akik örömködnek ilyenkor és mint valami perverz beteg torz lények élvezkednek magukban. Ezek csak egy elmebeteg szekta, akik teljesen elrugaszkodtak mára a valóságtól.

Ők és a szektájukba tartozó emberek megnyilvánulásaiból érthető meg, hogyan lehet hogy voltak a történelemben olyan mocskos áruló állatok, akik annak idején beálltak a vörös-terror rendszerébe és honfitársaikat, nőket, apákat, családokat jelentettek fel, raboltak el, kínoztak meg és öltek meg, mindezt a pártépületek alagsoraiban.

Az ellenzéknek, pontosan ez a szélsőséges szektája és tagjaik akik, ugyanazok most is, mint a legmocskosabb kommunista férgek voltak. Igen, ezek még mindig ugyanazok.


Néhány nézői vélemény:

Minden tiszteletem a műsorvezető hölgyé, hogy ilyen türelemmel,méltósággal, tudta vezetni a két válogatott, igazi retardált, gyökér mellet is a műsort. Ha nem látom nem hiszem el, hogy két ilyen tehetségtelen, szinvonalon aluli, hetet havat összehordó ember képviselő lehet. Ezek max. drágabolgárúr műsorába férnének el, még az Atv is túlzás ezeknek.Remélem nem kell többet a pofájukat látnom az echo tv- ben,kész hányinger mindkettő.

Na jól nézzétek meg ezt a két apró péniszkét! Ezek a “Demokraták”! Csak sértegetéssel, közbekiabálással bemagolt dogmák odadobálásával tudnak komunikálni… ésszerű érvek, a valóság közeli álláspontok egy pillanatig nem hagyta el egyik száját sem. És ez a szerencsétlen dk-s a nagy közbe kiabálások közepette azt sem tudja kinek a jelentését kell kritizálni 🙂 komolyan szórakoztatóak. Kedves Echo tv. Még több dk-s, párbeszédes, hibbant mszp-s t a műsorokba!!

Két kis parazita féreg!Hát persze, hogy megszavazzátok, ha nem tennétek Soros elzárná a pénzcsapokat és akkor még akár munkára is kényszerülnétek!!!

Szarató te szar kommcsi gennyláda téged senki nem hatalmazott fel hogy védd a magyarokat. .. Tordai Pöcs te meg kussolj inkább, undorító féreg, az életben még soha nem csináltál semmit. Mi a faszra van ekkora pofád? Mondjuk ez a másik köpedelemre éppúgy igaz. Kettőjüknek együtt nincs 6%a, azt ezek a retkek képviselik a magyarok érdekeit?

Szarató te szar kommcsi gennyláda téged senki nem hatalmazott fel hogy védd a magyarokat. .. Tordai Pöcs te meg kussolj inkább, undorító féreg, az életben még soha nem csináltál semmit. Mi a faszra van ekkora pofád? Mondjuk ez a másik köpedelemre éppúgy igaz. Kettőjüknek együtt nincs 6%a, azt ezek a retkek képviselik a magyarok érdekeit? Ágyúba tölteléknek mindkettőt

Íme itt van 2 seggfej, akiknél a riporternő is jobban ért a politikához. Párbeszédes majom az még tud viselkedni, de ez az Arató Gergely egy igazi pöcshuszár, valószínűleg, mert a szülei nem nevelték meg rendesen, rossz társaságba keveredett, és Gyurcsány kókadt pélójából szívta ki az intelligenciát, ami ugye meg is nyilvánul egy élő műsorban. Szerencsétlent úgy pofán basznám, hogy minimum behugyozna, és a takony 2x menetet vágna a nyakán. Amúgy nem tudom tisztában vannak-e vele, hogy maguk alatt vágják a fát.

Árulók. Ezek az emberek nem magyarok. Azt sem érdemlik meg,hogy interjút készítsenek velük.  Ti hol tanultatok??? Miért kell személyeskedni? Meg lett szavazva ez a kormány és kész. El kellene már végre fogadni,és nem leégetni a magyar népet ilyen szedett-vedett társasággal. Engem miért nem kérdezett meg a tisztelt képviselő úr. 3 gyermekes apuka vagyok. Én SZÉGYELEM magam eme kettő képviselő,és pártjaik miatt. SZÉGYELHETIK MAGUKAT EZEK A PÁRTOK. De mindemellett sajnálom a riporterhölgyet. Porig kellett volna alázni ezt a két kommunistamaradék arrogáns beképzelt majmot.

Ket mekkora szukhomloku pocs. Ezek azok a sracok akiket annak idejen a suliban mindenki utalt mert mar akkor is megcsillantottak a jellemuket. (Tipikus uttoro rajtitkarok/KISZ titkarok.) Es mivel gyermekkorban az igazsagerzet meg nincs kordaba szoritva begyomoszoltek oket a kukaba a matek ora elotti szunetben. Mindenki rajtuk rohogott es a csajok szoba sem altak veluk. Frusztralt kis balfaszok lettek es azok is maradnak orokre. Talalnak maguknak a nepessegben meg 1-2%-nyi hasonlo frusztralt kretent jo nagyokat finganak es aleltan szagoljak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések