A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb baba? Gáspár Laciék már a nevét is tudják

Bővül a család.
A  Nyerő Páros-ban nyomon követte őket, láthatta, hogy Gáspár Laci és Niki nemcsak szerelmesek egymásba, hanem igazi barátok is, ráadásul minden gond nélkül irányítanak egy mozaik családot.

Nikinek nem lehetett könnyű dolga, amikor négy éve Laci egyik koncertje után randizni kezdtek, hiszen az énekes már túl volt két házasságon, és mindkettőből született egy gyermeke. Niki a Best magazinnak be is vallja, hogy amikor elmélyült a kapcsolatuk, rettegett a gyerekekkel való találkozástól, hiszen nem szerette volna, ha ő lesz a „gonosz mostoha”. De szerencsére nem így történt, Laci gyermekei hamar megszerették őt, hetente járnak hozzájuk, és nemcsak őt, hanem kisöccsüket is imádják.

Lehet, hogy hamarosan már nem hárman lesznek, mert szeretnének még egy gyermeket.

„Laci akár most is, mégpedig egy lányt, akinek amúgy már a nevét is tudjuk – mondja a lapnak mosolyogva Niki, akinek egyre gyakrabban jut eszébe, hogy jó lenne visszamenni dolgozni, de Laci azt szeretné, ha inkább otthon maradna. „Még nem döntöttünk erről. Ahogy a a második gyermekünk születéséről sem. A kisfiunk kétéves, most nyílik ki számára a világ, egyre több izgalmas élmény éri, egyelőre szeretném vele mindezt kiélvezni. Aztán pár év múlva jöhet egy kislány… Ezen biztosan nem fogunk összeveszni…”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések