A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tesco parkolóból rabolta el a muszlim banda a 15 éves brit lányt. 12 évig fogva tartották. 8 abortusza volt

Sarah 15 éves volt mikor eltűnt egy Tesco parkolóból. A családja a rendőrséghez fordult, de ők nem voltak hajlandóak foglalkozni az üggyel. Azt mondták majd pár nap múlva visszajön, de nem így lett – írja a Daily Mail.
Nemrég kiderült, hogy egy muszlim banda rabolta el őt.

Fogva tartói arra kényszerítették, hogy megtanulja a koránt arabul, és csak az urdu és a pandzsábi pakisztáni nyelveken beszélhetett. Közben többször megverték és megerőszakolták és nyugtatózták.

A banda szándéka az volt, hogy Sarah teljesen függjön tőlük. Az évek során több házban is rejtegették, eközben a külvilággal semmilyen kapcsolata nem volt. Megerőszakolták és megverték, miközben erős nyugtatókat szedettek be vele.

A nemi erőszak és a verés mellett Sarah nyolcszor terhes lett, minden alkalommal abortuszt hajtottak végre rajta. Ötöt hivatalos kórházban, de titokban, hármat illegális helyen.

Sarah bátyja megtalálta a házat ahol testvérét fogva tartották, de a rendőrség nem volt hajlandó vele foglalkozni, ezért a szüleivel elmentek a muszlim bandához, hogy adják vissza a lányukat, de ők kerültek a bíróság elé zaklatás miatt.

Az elrabolt lánynak végül 12 év után sikerült megszöknie a bandától.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések