A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Oszlatás volt a Kossuth téren! A rendőrök alig bírtak az önmagából kikelt 27 őrjöngővel

Mind a 27 kormánybuktatót eltávolította a rendőrség.
A Kossuth térre a szeptember 8-a és október 5-e közötti időszakra jelentettek be folyamatos tüntetést, amit a rendőrség jóvá is hagyott.

Ennek ellenére hajnali 3 óra és 5 óra között, védett vezető érkezésére hivatkozva kiürítették a Kossuth teret. A rendőrök felszólították a rendezvény résztvevőit, hogy gyülekezési jogukat a személy- és létesítménybiztosítási intézkedéssel érintett területen kívül gyakorolják – közölte oldalán a rendőrség.

A felszólításnak 27 ember nem tett eleget. Őket testi kényszer alkalmazásával kikísérték a területről, ellenük szabálysértési feljelentést tettek.

Az oszlatást az egyik tüntető, Szabó Gábor törvénytelennek nevezte közösségi oldalán ugyanúgy, mint amikor néhány napja Orbán Viktor és Nguyen Phu Trong találkozója miatt 26 embert távolított el a rendőrség.

A rendőri intézkedés miatt személyi sérülés nem történt, de egy zavartan viselkedő nőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek – írta a police.hu.

A kép illusztráció!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések