A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Összeomlás! Annyian mennek át Jobbikból a Mi hazánkba, hogy saját frakciót tudnak alapítani

A Jobbiknak mind a négy Fejér megyei közgyűlési képviselője korábban kilépett a pártból, a megszűnt frakció helyett a közben Mi Hazánkhoz csatlakozó képviselőkkel megalapították a Mi Hazánk Mozgalom Fejér megyei közgyűlési képviselőcsoportját, amelyet hivatalosan is bejelentettek a szeptember 27-ei közgyűlésen – közölte portálunkkal Toroczkai pártja.
Közleményük szerint közéleti tevékenységünket ezentúl is azok a nemzeti-konzervatív elvek vezérlik, amelyet immár a Mi Hazánk Mozgalom képvisel a politikában. A frakció szoros kapcsolatban áll több, a megyében a Mi Hazánkhoz csatlakozó települési önkormányzati képviselővel is.

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy továbbra is megalkuvás nélkül képviseljük a Fejér megyei emberek érdekeit, és kiemelten a  kistelepülések problémáit – írják.

Megjegyzik, hogy álláspontjuk szerint nemzet bölcsője és megmaradásának záloga a magyar vidék. Az elmúlt évtizedekben azonban a kistelepülések lakosságszáma vészesen csökkenő tendenciát mutat, sok fiatal elköltözik.

A Mi Hazánk Mozgalom ezért – mint írják – a kistelepülések megmaradása, népességmegtartó erejük növelése, az elvándorlás megfékezése érdekében többletforrások biztosítását szorgalmazza.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések