A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nemsokára kiderül, ki lesz Räikönnen csapattársa a Saubernél

Már csak napok kérdése és kiderül, hogy ki lesz Kimi Räikönnen csapattársa a 2019-es szezonban az Alfa Romeo Saubernél. A választási lehetőségek listája rendkívül rövid, ám annál izgalmasabb.
Már eleve az meglepetésként ért bennünket, hogy a finn pilóta miután kiderült, hogy kispadra kerül az ifjú Charlec Leclerc miatt, nem vonul vissza F1-es pályafutásától, hanem első csapatánál, a Saubernél folytatja karrierjét, 2019-20-ban - írja a vezess.hu

A 39 éves finn maga kereste fel egykori csapatát, egy friss interjúban pedig a csapatfőnök, Frederic Vasseur is megerősítette a hírt, így az már egészen biztos, hogy Kimi a Saubernél kezdi a következő szezon, ám csapattársa kilétét még homály fedi. Vasseur azonban nem árult zsákbamacskát és elárulta összesen két jelöltjük van. Az egyik a csapattulajdonoshoz is kötődő svéd Marcus Ericcson, illetve a Ferrari egy másik neveltje, Antonio Giovinazzi.

“Rövid a listánk. Eddig Kimi dolgával voltunk elfoglalva, de ezen a héten tisztázzuk a másik pilóta kérdését is” - nyilatkozta Vasseur.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések