A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mourinho elvette Pogbától a kapitányi karszalagot

Paul Pogba az idei év kezdetétől volt a Manchester United második számú csapatkapitánya Antonio Valencia mögött, azonban ennek a megbizatásának most vége.
José Mourinho, a csapat menedzsere ugyanis úgy döntött, hogy elveszi a kapitányi karszalagot a francia játékostól, aki erős kritikával illette az együttes szerinte túl deffenzív taktikáját a hétvégi Wolverhampton elleni bajnokit követően, mely 1-1-es döntetlennel ért véget.

A menedzser az esetről röviden nyilatkozott:
Én vagyok az, aki úgy döntött, hogy Paul legyen a csapatkapitány-helyettes, most pedig én döntöttem úgy, hogy ne legyen az. Ezek olyan döntések, amiket nem kell megmagyaráznom.
Mourinho azt is elmondta, hogy nem romlott meg kapcsolata a játékosával, bár a hétvégi kritika után a világbajnok középpályás csak a lelátóról figyelhette, ahogy csapata kedd este kiesik a Ligakupából a Derby Countyval szemben.

A Daily Mail azt is tudni véli, hogy Pogba bejelentette távozási szándékát és mihamarabb Barcelona csapatához szeretne igazolni, amellyel már nyáron is sokszor hírbe hozták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések