A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most már Gyurcsó ontja a gólokat Splitben (videó)

Gyurcsó Ádám, a Hajduk Split magyar labdarúgója két gólt szerzett vasárnap este az Istra 1961 otthonában 4-2-re megnyert horvát bajnokin.
A 27 éves futballista a 21. és a 25. percben volt eredményes, amellyel biztos vezetéshez juttatta csapatát. Az utolsó előtti helyen álló hazaiak 0-3-ról még fölzárkóztak egy gólra, ám végül a splitiek megszerezték a 4. találatukat is, amivel eldőlt a mérkőzés.

A szezon borzalmasan kezdő Hajduknak létfontosságú volt ez a győzelem, ugyanis az előző hét fordulóban mindössze egyszer tudtak nyerni és az Európa Ligából is a gyorsan kizuhantak.

A dalmát kikötőváros népszerű csapata a vasárnapi, második győzelmével is mindössze 10 pontos, és nyolc fordulót követően csak a hatodik helyen áll a 10 csapatos bajnokságban.


A splitikek idénykezdetét sokáig nehezítette, hogy több játékossal, köztük a horvát bajnokság korábbi gólkirályával, a magyar Futács Márkóval is összeveszett a klubvezetés. Futács szerződését végül fölbontották, már nem tagja a Hajduk keretének.  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések