A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most kaptuk a hírt: óriási a baj, kommandósok szállták meg a kisvárost

Az egész kisváros rendőrségét le kellett fegyvereznie a katonaságnak. Az a sejtésük, hogy veszélyes bűnözők szivárogtak be a városi rendfenntartó erők közé.
Katonák lepték el a dél-mexikói Acapulco városának rendőrségét. A szervezett akció keretein belül az összes rendőrt lefegyverezte a katonaság, ugyanis az a hír járja, hogy veszélyes bűnözők szivárogtak be a rendfenntartók közé.

Az akciót katonák, magas rangú rendőrök és ügyészek hajtották végre, akik két rendőrparancsnokot emberölés gyanújával is vádolnak. A hatóságok közölték, hogy az összes acapulcói rendőrtiszt átvilágítják. Ez idő alatt a rendfenntartásról állami és szövetségi rendőrök fognak gondoskodni.

Acapulco a drogkartellek háborúja által sújtott Guerrero szövetségi államban található, az ötvenes évektől kezdve az amerikai turisták kedvelt célpontjának számít. Bár a város gyilkossági rátája a világon a második legrosszabb, az elkülönített nyaraló övezetnek köszönhetően továbbra is kedvelt turista célpont.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések