A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Minden magyar felelős minden magyarért!” Felvonulást tartottak a meggyilkolt fiatal borász emlékére

Szombaton hazafiak tartottak felvonulást Badacsonyban a romák által meggyilkolt fiatal borász emlékére. A menet élére Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke és Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője állt.
A szervezők sok kérdést kaptak a hétvégi badacsonyi felvonulásukkal kapcsolatban, ezekre Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere válaszolt hétfőn a közösségi oldalán.

Soraiból kiderül, hogy a rendezvény szándékosan nem volt meghirdetve, mert ezúttal nem a létszám volt a fontos, hanem egy olyan bajtársi közösség megjelenése, akik régóta jól ismerik egymást. Mint írja, a cél kettős volt: egyrészt kegyeleti megemlékezés a Badacsonyban agyonvert fiatal borász mellett, másrészt kiállás a helyi barátaik mellett, akik megállították és mozgásképtelenné tették az őrjöngő gyilkosokat.

“Természetesen a hőssé vált biztonsági őrök is velünk vonultak. Üzenet volt, hogy a barátaink nincsenek egyedül. Minden magyar felelős minden magyarért!” – zárta bejegyzését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések