A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Minden a harcsáról szólt a csegei Tisza-parton

Szerte az országból, de még az országhatáron túlról és érkeztek csapatok – szám szerint 139 – a VI. Harcspaprikás Főző Fesztiválra a csegei Tisza-partra.
Az esemény a hal-, azon belül a harcsafogyasztás, valamint Tiszacsege népszerűsítését szolgálta. A versenyben résztvevő csapatok két kiló filézett afrikai harcsát, valamint főzőhelyet kaptak ingyen. A rendezőknek csupán egyetlen elvárása volt: harcsapaprikást kellett készíteni, amit a szakértő zsűri

A vendégeket azonban nem csak a halételek vonzották, hanem a programok is, amelyek már délelőtt megkezdődtek, és minden korosztály megtalálta neki megfelelőt.

360 fokos videó: a Tisza-parton tudják, milyen a finom bográcsos harcsapaprikás!

Több mint 140 csapat indult a hatodik Tiszacsegei Harcsapaprikás Főző Fesztiválon. A naptár szerint ugyan már véget ért a nyár és beköszöntött az ősz, ám a halkedvelők a Tisza menti kisvárosban újból felforrósították a levegőt. Szombaton a kellemes hűst adó fák alatt készültek a csapatok megfőzni a Tiszacsege legjobb harcsapaprikását.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések