A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő dolgokat állít Hosszú Katinkáról a korábbi úszókapitány

Bár a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a jelek szerint kezdi túltenni magát magánéleti válságán, az eredményei még meg sem közelítik a korábbi időket - többek között erre is felhívta a figyelmet a korábbi úszókapitány Hargitay András.
A szakember a Borsnak beszélt Katinkáról, aki válik férjétől, az amerikai Shane Tusuptól. Szakmai felkészítését Petrov Árpád vállalta el, Hargitay szerint ez jó megoldás lehet.
- Hellyel-közzel én is úgy vélem, hogy Katinka jó úton jár - nyilatkozott Hargitay a lapnak. - Viszont nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy erősen foghíjas mezőnyben aratja Vk-győzelmeit, ráadásul az időeredményei is meglehetősen közepesek. Ettől függetlenül nem vitás, hogy átvitt értelemben Petrovnak sikerült visszahoznia Katinkát az élők sorába.
A szakember tapasztalja, hogy Petrov más mint Tusup, nem üvöltözik a medence szélén, ráadásul Hosszú használhatja a korábbi edzésmunka kapcsán született jegyzeteit. Az új tréner képes motiválni a sztárúszót, ez is bizakodásra ad okot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések