A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyarországot vádolják rasszizmussal, ehhez képest ez a szenny jön Franciaországból

Egy “francia” rapper a fehérek kiirtására buzdít új dalában.
A Nick Conrad “dalának” címe Akaszd (vagy akasszátok) fel a fehér embert, és nem meglepő módon pontosan arról szól, amit a cím jelez. Kiegészítve azzal, hogy a felakasztandó fehérek csecsemőit is meg kell ölni. Szemléltetésként pedig azt mutatják be, hogyan kell elrabolni, megkínozni és meggyilkolni egy fehér embert. De persze még ennek kitalálásához is buták voltak, az Amerikai história X. című filmből merítettek ötletet a legmenőbbnek szánt jelenethez.

A népirtásra felbujtó “francia” mellesleg fekete művésznek, és büszke, kifinomult párizsinak tartja magát… A (valóban) francia belügyminiszter elítélte a klipet (most még… néhány évtized múlva aligha merészeli majd, hacsak nem pont a fenti “zenész” lesz akkor már a belügyér), az ügyészség pedig vizsgálatot indított.

Dieudonne M’bala M’bala, az ugyancsak “francia” komikus, akinek zsidóellenes megnyilvánulásait itthon is rokonszenvvel figyelték sokan, ugyancsak megosztotta a videót, mert ezek a “franciák” nem csak a zsidókat gyűlölik, és nem csak őket fogják kiirtani, hanem minket, idióta fehéreket, akik a saját nyakunkra szabadítjuk őket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések