A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magánéletéről vallott Bereczki Zoltán: egyedül költözött be új otthoná...

Tiszta lappal szeretne kezdeni, ezért megszabadult régi, fájó emlékeitől.
Elkészült az új háza, és oda már csak azt viszi magával, ami igazán fontos számára - mondta Bereczki Zoltán a Blikknek.

A színész tiszta lappal akarja megkezdeni az új életét. Mint elmondta, az elmúlt években albérletben lakott, így nem fektetett be új dolgokba. De az új otthonába "már csak olyan dolgok kerültek, amelyekhez valóban mélyen kötődöm, amik fontosak, és hosszú távon szeretném, ha körülöttem lennének. Minden mást eltüntettem" - mondta.

A ruháit nem dobta ki, azokat a Baptista Szeretetszolgálatnál adta le. Ezek még jó állapotban voltak, így másoknak még hasznára lehet. Többek között korábbi musicales emlékpólóit is továbbadta.

"Csomó dolog volt a korábbi lakásban, amely tele volt emlékkel, fájdalommal. Gátoltak abban, hogy új életet kezdjek, mindet el kellett engednem. Jó érzés volt, mert az újrakezdést jelentette. Egy keleti harcművészetről szóló filmben hallottam egyszer, hogy amíg a poharad félig van tejjel, nem tudod teleönteni tiszta vízzel. Előtte ki kell önteni a tejet. Én most ezt csinálom, kiöntöm a tejjel félig teli poharat" - árulta el a színész.

Bár most még egyedül költözött otthonába, de bízik benne, hogy nemsokára megoszthatja életét valakivel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések