A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

La Liga: Leganesben érkezett az újabb Barcelona-blama - videó

Hiába szereztek korán vezetést a gránátvörös-kékek, a hazaiak egy perc alatt kétszer is bevették ter Stegen kapuját.
Nincsenek jó napjai a Barcelonának a spanyol bajnokságban, hétvégén a Girona ellen csupán egy pontot sikerült begyűjtenie Lionel Messiéknek, a Léganes elleni pedig még rosszabbul jártak a La Liga hétközi fordulójában.

Pedig minden szépen indult, Philippe Coutinho már a 12. percben bevette a hazaiak kapuját, nem is akárhogy. A brazil játékos Lionel Messi passzát szelidítette meg, majd szerzett hatalmas gólt.


Ezzel együtt csupán egygólos vendég előnnyel vonulhattak szünetre a felek, a második félidőben pedig jött a fekete leves. Az 52. percben El Zharról feledkezett meg teljesen a katalán védelem, a Leganes játékosa az ötösön belülről fejelhetett ter Stegen kapujába.


Szinte még fel sem ocsúdott a kapott gólból a Barcelona, amikor Piqué hibázott hatalmasat, egyenesen Rodriguez Arnaiz lábára bombázott egy felszabadításnak szánt kísérletet, a labda pedig ahogy néhány másodperccel azelőtt, ismét ter Stegen hálójában kötött ki.


A gránátvörös-kékek így zsinórban második mérkőzésükön maradtak győzelem nélkül a La Ligában, úgy fest, kisebb gödörbe került Ernesto Valverde együttese.

La Liga, 6. forduló

Athletic Bilbao-Villareal 0-3 (Fornals 65., Mori 80., Ekambi 89.)
Leganes-Barcelona 2-1 (El Zhar 52., Rodriguez Arnais 53. ill. Coutinho 12.)

Később
22.00 Sevilla-Real Madrid
22.00 Valencia-Celta Vigo

Csütörtökön játsszák
20.00 Alaves-Getafe
20.00 Real Valladolid-Levante
22.00 Girona-Real Betis

Kedden játszották
Atlético Madrid-Huesca 3-0 (Griezmann 16., Thomas 29., Koke 33.)
Real Sociedad-Rayo Vallecano 2-2 (Jon 5., Willian Jose 78. ill. Advincula 31., Trejo 36. - tizenegyesből)
Espanyol-Eibar 1-0 (Hermoso 68.)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések