A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült hol bujkálhat a Budapesten erőszakoló afgán

Az erőszak után az afgán férfi kivette a kasszából a bevételt és azt közölte munkatársával, hogy Bécsbe megy.
Érdekes részletek derültek ki a támadásról. Eszerint egy húsz év körüli lány volt az, aki bement a kebabozóba hajnalban. Feltehetően hazafelé tartva rájött a szükség, emiatt ment be az éjjel is nyitva tartó gyorsétterem vécéjébe. Ide ment utána az ott dolgozó afgán, aki belülről bezárta az ajtót. Hogy azt követően mi történt, azt a rendőrségi közleményből tudhatjuk: „szexuális kényszerítés”. Lapunk egy közelben dolgozótól úgy értesült, hogy az afgán, miután kijött a mosdóból, kimarkolta a kasszában lévő pénzt és munkatársával azt közölte, hogy Bécsbe utazik, majd el is tűnt a helyszínről.

A lány még hajnalban feljelentést tett az V. kerületi Rendőrkapitányságon, ahol azonnal megkezdték a nyomozást. Tegnap délelőtt sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a lakosság segítségét kérik az elkövető felkutatásához. Lapunk munkatársa négyszemközt megkérdezte Dudás-Kanyog Andrea rendőr őrnagyot, valóban Tibi atya kebabozójában történt-e a bűncselekmény, de az őrnagy sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta értesülésünket. Közölte: a nyomozás részleteivel kapcsolatban nem tud válaszolni kérdéseinkre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések