A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiderült: Ezért nem emlékezett a vallomására Galambos Lajos

Visszavonta.
Sokan nem értették, hogy a 30 milliós közműlopással és vesztegetéssel vádolt Galambos Lajos miért vonta vissza az előzetesben tett vallomását. A Star magazinnak ügyvédja most elmondta, mi történt. Egyszerűen annyi, hogy nem emlékezett rá mit mondott. Nem véletlenül - mondta el dr. Fröhlich Krisztián.
"A börtönben mindig van pszichiáter arra az esetre, ha szorongásos vagy pánikjellegű tünetek jelentkeznek a letartóztatottaknál. Ezen tünetek kezelésére alkalmas gyógyszereket csak az említett szakember tud felírni, bár hangsúlyozom: ezek erőteljesen tudatmódosító szerek. Egy börtönbe hazajáró embernek nem lelki teher, ha újra lecsukják. Viszont egy büntetlen előéletű embernek, akit egyik napról a másikra egy ország előtt lejáratnak, notórius bűnözőként kezelik, majd elzárják a külvilágtól, annak szüksége van a segítségre. De ezzel nem szabad visszaélni. Lajcsinak azért írattak fel gyógyszereket, mert megviselte, hogy a legnagyobb biztonsági fokozatú cellába zárták, ahol huszonnégy órán keresztül megfigyelték. Sőt elzárták a külső kapcsolattartástól, a családjától, az öccsétől. Kizárólag meghatalmazott védővel tudott kommunikálni bizonyos esetekben és mértékben. Nem szokványos, hogy egy gyanúsítottat úgy visznek előzetesbe, hogy hermetikusan elzárják minden családtagjától. Ezt ez esetben azért csinálhatták meg, mert – meglátásom szerint – Boglárkát megalapozott bizonyítékok nélkül vették őrizetbe" 
- mondta el az ügyvéd.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések