A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá: újabb fotót posztolt kisfiáról Kulcsár Edina! A kismama nem talál szavakat...

Egyelőre még várat magára, hogy Kulcsár Edina megmutassa ország-világnak kisfiát, akiről az egykori szépséfkirálynő ismét sejtelmes fotókat posztolt.
Edina és férje, Szabó András Csuti első gyermeke, Medox nemrég jött a világra, a házaspár élete így azóta hatalmasat fordult. Bár határtalan boldogságukról nap mint nap bizonyosságot adnak közösségi oldalaikon, egyelőre a kis Medoxot még nem mutatták meg teljes egészében a nyilvánosságnak.

A szépségkirálynő egyébként a közel múltban nyilatkozott a Story Magazinnak a szülés körülményeiről, mint mondta: a kis Medox császármetszéssel jött a világra.

Íme a legfrissebb fotók az anyukáról és kisfiáról:






Kértétek, hogy írjam le az érzéseimet az anyasággal kapcsolatosan!☺️❤️ Ennek próbálok most eleget tenni 2 ,,hiszti”, pelenkacsere vagy éppen szopi között!😁 Az az igazság, hogy még mindig keresem a szavakat.🙊 Nem tudom hogyan, de a nap 24 órájában le tudnám magamat azzal kötni, hogy csak nézem a kisfiamat, mert egy CSODA!❤️ Hihetetlen és egyben fantasztikus, hogy 2 ember szerelméből egy ilyen kis csöppség születhet.😍 Mivel Anyukám 18 évesen szült és nagyon jó a kapcsolatunk, így én is azon voltam, hogy minél korábban anyuka lehessek, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ehhez egy megfelelő apuka is kell...szóval elrohant az idő, de szerencsére nem annyira!☝️😅 A férjemnek köszönhetően 27 évesen ma már édesanya lehetek és családdá válhattunk! Minden erőmmel azon leszek, hogy ha felnő a fiam, akkor azt mondhassa nekem, hogy én vagyok a legjobb anyuka a világon! ( Minden elkényeztetés nélkül.☝️) 😇😇😇😇😇😇😇 Továbbra is köszönöm, hogy ekkora szeretettel és érdeklődéssel vagytok az irányunkba.☺️💕💕💕
Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Az újszülött Medox édesanyja a születés körülményeiről és az első napokról mesélt a TV2 Mokka stúdiójában. Természetesen szóba került a büszke édesapa, Csuti is, aki minden, a családdal kapcsolatos feladatból kiveszi a részét. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések