A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális dolog történhetett! 174 holttestre bukkantak egy mexikói tömegsírban

Gyermekek holttestére bukkantak abban a tömegsírban, amit a mexikói Veracruz tagállamban találtak szeptember elején.
Néhány héttel ezelőtt hatalmas tömegsírra bukkantak a mexikói Veracruz államban, ahol 174 holttestre, köztük gyermekek földi maradványaira bukkantak.

A mexikói eltűnt emberek után kutató nemzeti bizottság több száz fényképet tett közzé az interneten talált ruhadarabokról és személyes tárgyakról. Így próbálják megkönnyíteni, hogy az áldozatok családtagjai azonosíthassák az elhunytakat. A fényképkatalaógust folyamatosan frissítik, ahogy újabb tárgyak kerülnek elő.

Nem mindennapi, hogy még folyamatban lévő nyomozás során igaszságügyi bizonyítékokat hozzanak nyilvánosságra, Mexikóban azonban ezrek keresik eltűnt szeretteiket, mióta a kormány háborút indított a drogkartellek ellen tíz évvel ezelőtt. A tömegsírból valószínűleg ezeknek a bandáknak az áldozatai kerültek elő. Az elmúlt 12 évben az észak-amerikai országban 200 ezer gyilkosság történt, 35 ezer ember tűnt el. Tavaly több mint 29 ezer embert gyilkoltak meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések