A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gólyahír! Első gyermekét várja a magyar műsorvezető

Hatalmas a boldogság!
Nagy bejelntést tett Tücsi: válogatott jégkorongozó barátjával, Sofron Istvánnal az első gyermeküket várják.

A hírt gyakorlatilag már előre beharangozták, hiszen úgy nyilatkoztak, hogy életük legfontosabb bejelentése várható a Youtube-on, így a szemfülesebbek hamar rájöhettek, hogy gólyahírről lesz szó írja a Blikk.

A bejelentésből mostmár az is kiderült, hogy Tücsi már túl van a 12. héten, megvolt a nagy ultrahang is, ám a baba nemét még nem tudják.

"Elég hamar megtudtuk, hogy bővülni fogunk, konkrétan júliusban. Vi­szont még a családnak sem mondtuk el, mindenképp meg akartuk várni a tizenkettedik hetet, ami most el­jött. Így végre megtehettük a bejelentést." – mesélte a Borsnak a kismama, Tücsi.

"Sofival ma­darat lehetne fogatni, amióta terhes vagyok. Mindennap el­mondja, mennyire boldog. Alig bírja kivárni, hogy megtudjuk a ne­mét. Amikor meg­érkezett a teszt eredménye, megkértem, lőjön gólt a jó hírre. Lőtt is. Jövőre esküvő, szóval igazán csodálatosan alakul az életünk." - áradozott Tücsi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések