Hirdessen itt

Friss közleményt adott ki a rendőrség az erőszakoló afgánnal kapcsolatban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés mellett további kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt keresi Sarhadi Bilal Ahmadot, akiről fényképfelvétel áll a nyomozóhatóság rendelkezésére.
„A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva Budapest rendőrfőkapitánya bruttó 1.000.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető felkutatható, tartózkodási helye megállapíthatóvá válik és elfogását a rendőrség foganatosítani tudja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.

A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Budapesti Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett” – írja a rendőrség.

Ahogy arról beszámoltunk, a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntett miatt indított nyomozást Sarhadi Bilal Ahmaddal szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az afgán férfi 1-jén éjjel a Dohány utcában, illetve június 20-án a hajnali órákban szintén a Király utca és a Lövölde tér közötti területen szeméremsértő módon viselkedett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a szexuális kényszerítés mellett, további kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt is keresi az afgán férfit, Sarhadi Bilal Ahmadot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések