A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Féltékenységből verte és kötözte meg élettársát a konyári férfi

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki a szakítást követően haza csábította volt élettársát, majd megverte és a házban megkötözve tartotta.
A vádlott és a sértett közel 3 évig éltek élettársi kapcsolatban Konyáron, azonban a kapcsolatuk folyamatosan megromlott, mindennaposak voltak a veszekedések és a sértett bántalmazása.

2018. május 18-án a sértett véglegesen megszakította az élettársi kapcsolatot tőle, Budapestre, egy ismerőséhez költözött. A vádlott rendszeres telefonhívásai és unszolása hatására az asszony 2018. május 21-én ismét visszatért a vádlotthoz. A fenti napon a kora délutáni órákban érkeztek meg Konyárra, ahol a házban a vádlott kérdőre vonta a sértettet, hogy az elmúlt napokban hol és kinél tartózkodott. 

A beszélgetés során a vádlott egyre indulatosabb lett, először néhány alkalommal arcon ütötte a sértettet, aki ennek következtében a házban elesett. Fekvő helyzetében az egyre dühösebb vádlott a combjába, majd a gyomrába taposott, miközben többször megfenyegette, hogy megöli. Miután a sértett felült az ágyra, a férfi ököllel megütötte az orrát, majd ezt követően egy kalapácsot vett magához. Ezt látva az asszony félelmében az ágyneműt magára húzta, azonban őt a vádlott így is többször megütötte.

A vádlott nem akarta, hogy az asszony elmenjen a házból, ezért ragasztószalaggal mindkét csuklóját és lábát szorosan összekötötte, majd a száját is beragasztotta és eltávozott a házból.

A sértettnek idővel sikerült a lábait kiszabadítania, majd a táskájában lévő kulccsal kijutott a házból és a vádlottól való félelmében a közelben lakó testvéréhez ment.

A sértett a férfi bántalmazása következtében testszerte 8 napon belül gyógyuló zúzódásos és hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett, azonban figyelemmel a bántalmazás módjára, eszközére és a sérült testtájékokra, a vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülés okozására irányult.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség a letartóztatásban lévő visszaeső vádlott ellen személyi szabadság megsértésének bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon. A vádiratban halmazati büntetésül börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá indítványt tett arra, hogy a járásbíróság az elkövetéshez használt kalapácsot kobozza el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések