A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltiltott sofőröket és orvhalászt is fogtak a somogyi rendőrök

Mesztegnyőn, Siófokon és Balatonberénynél is intézkedtek a rendőrök.
2018. szeptember 23-án 15 óra 45 perc: a körzeti megbízottak Mesztegnyőn igazoltattak egy 53 éves zádorfalvai gépkocsivezetőt.

Megállapították, hogy a férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel, mivel a Kecskeméti Járásbíróság és az Ózdi Járásbíróság korábban már eltiltotta a járművezetéstől, ezért előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vették.

2018. szeptember 23-án 16 óra 15 perc: egy férfi a Balatonberény előtti vízterületén éppen egy eresztőhálót húzott ki a Balatonból, amikor a halászati őrök tetten érték és értesítették a rendőrséget.

A rendőrök az 53 éves helyi férfit a helyszínen elfogták és előállították a Fonyódi Vízirendészeti Rendőrőrsre, ahol orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

2018. szeptember 22-én 22 óra 44 perc: a siófoki körzeti megbízottak a városban igazoltattak egy 39 éves pátyi lakost, aki egy személyautóval közlekedett.

Megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezett jogosítvánnyal, mivel a Budaörsi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések