A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy hazaáruló náci pólóban a nácik ellen

Georg Spöttle, nemzetbiztonsági szakértő írása.
Frank-Walther Steinmeier Németország szövetségi elnöke remekelt. A mai chemnitzi, a nácik ellen irányuló koncertre meghívta a “Feine Sahne Fischfilet” (Vajpuha Halfilé) nevű punk-rock együttest.

Nem zavarja az sem, hogy már a fősodrású média is bocsánatot kért, és bevallotta, hogy túlspirázták a híreket és volt ugyan pár részeg hőbörgő fiatal, de szó sincs tomboló barna csürhéről (ahogy a német média nevezte a tüntetőket).

Na, kenyér és cirkusz azért kell ám, szóval jöjjön a punk-rock.

Félő, hogy a szervezőknek annyi agya nincs, mint egy marék lepkének, mivel az együttes egyik ütős száma a “Deutschland Verrecke” (Dögölj meg Németország).

A zenének nem nevezhető zaj mellé ilyen szövegeket énekelnek: “az az álmom, hogy Németország megkrepáljon…” “Repüljön le a rendőrök sisakja és verjük a gumibotot a pofájukba. Ma mindenki kap az arcára, Németország egy rakás trágya…”

Hát nem nagyszerű??? A polgártársukat gyászoló családtagok, barátok, kollégák ezt érdemlik.

Egy hazaáruló zsírdisznót, aki felvesz egy Lonsdale pólót, ami a bőrfejűek egyik kedvenc márkája. Ha egy félig nyitott cipzáros pulcsi alá veszik fel, akkor az NSDA rövidítés látható, azaz a német náci párté.

A német rendőrszakszervezet is döbbenten áll az esemény előtt, mivel a banda fellépése csak olaj lesz a tűzre.

Katrin-Göring Eckardt, a Zöld párt frakcióvezetője azt írta nekik twitter üzenetében. “nagyok vagytok srácok, nem adhatjuk át az utcát a rasszista csürhének.”
Komolyan, én már nem tudok erre mit mondani…

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések