A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenetese részletek! Magyarországra vezetnek a szálak a szlovák újságíró gyilkossági ügyben

Több, egybehangzó szlovákiai értesülés szerint egy magyar származású egykori komáromi nyomozónál tartottak házkutatást a szlovák újságíró, Ján Kuciak megölése ügyében.
A rendőrök a szlovákiai Gútán több helyszínen volt házkutatás. Az egyik utcában a TV JOJ értesülései szerint a házkutatás egy volt gútai rendőrnél, bizonyos Sz. Tamásnál volt. A Markíza úgy tudja, a férfi korábban a komáromi rendőrkapitányságon dolgozott nyomozóként – írja a Parameter.sk.

A rendőrök hajnali négy óra körül jelentek meg Gútán, három utcában tartottak házkutatást. Az egykori rendőrt dél körül még mindig nem szállították el a helyszínről, még mindig tart a házkutatás.

Az ujszo.com-nak szintén megerősítették helyiek, hogy az egyik gyanúsított Sz. Tamás. Egy másik gyanúsítottat is megneveznek, bizonyos Miroslav M.-et. Sz. Tamásról azt írják, miután kilépett a rendőrségtől, őrző-védőként dolgozott hajókon, az Európai Biztonsági Akadémia kiképzésén is részt vett.

A rendőrség továbbra sem közöl részleteket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések