A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bundesliga hisztéria: a török elnök miatt elhalaszthatják a Hertha-Bayern meccset

Biztonsági okokból elhalaszthatják a szeptember 28-ra kiírt Hertha BSC-Bayern München bajnoki mérkőzést a Bundesligában.
Dárdai Pál csapata egy péntek esti fordulónyitó mérkőzésen fogadná a rekordbajnokot, csakhogy éppen azon a napon látogat a német fővárosba Recep Tyyip Erdogan török elnök, a berlini rendőrség kapacitása pedig véges, könnyen megtörténhet, hogy a mérkőzés biztosítására már nem jut elég emberük.

A Herthánál azt szeretnék, ha minél hamarabb pont kerülne az ügy végére, a hatóságok úgy fogalmaztak, hogy nincs vészhelyzet, mert szükség esetén más tartományoktól vagy a szövetségi rendőrségtől is kérhetnek segítséget.

Dárdai Pál csapata kiválóan rajtolt a bajnokságban, két forduló után hat ponttal a tabella harmadik helyén állnak, előbb a Nürnberget győzték le hazai pályán, majd nem kis meglepetésre 2-0-ra nyerni tudtak Gelsenkirchenben a Schalke vendégeként, szombaton pedig a szintén kitűnően kezdő Wolfsburggal csapnak össze.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések