A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutálisan összevertek a migránsok egy német rendőrnőt

Egy es­seni ví­zi­pipa bár­ban tar­tott raz­ziát a német rend­őr­ség. A hely­szí­nen több fi­a­tal­ko­rút is ta­lál­tak, akik­nek tilos ilyen he­lyen tar­tóz­kod­nia. A li­ba­noni klán több tagja a rend­őrök ellen for­dult, és két egyen­ru­hást, köz­tük egy rend­őr­nőt bru­tá­lisa össze­ver­tek.
A németországi Essen városában tartottak rendőrségi akciót, aminek során azt szerették volna ellenőrizni, hogy a bárban valóban csak felnőttek tartózkodnak-e. Az igazolványok ellenőrzése során azonban egy férfi megpróbált elmenekülni, a rendőrnő pedig a nyomába eredt volna, de futás közben felrúgták. Amikor megpróbált felállni, akkor egy 17 éves tinédzser ismét rávetette magát, és a földön fekvő nőt kezdte rugdosni. A paprikaspré és bevetése után sikerült a rendőrnőnek a tinédzseren felülkerekednie, ám ekkor 4-5 újabb férfi támadt rá. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy  nem tudta a továbbiakban ellátni a munkáját.

A bárhoz siető rendőrségi erősítés végül megbilincselte a fiatalt, akit azonnal az őrsre szállítottak. A libanoni fiatal édesapja és testvére megjelentek a kapitányságon, ahol fenyegetőzni kezdtek, és a fiú azonnali szabadon engedését követelték.

A tartományi belügyminiszter elítélte a támadást, és közölte: ez az eset is jól mutatja, hogy több ellenőrzést kell azokon az utcákon tartania a rendőröknek, amelyekről azt hiszik a migrációs hátterű nagycsaládok, hogy azokat ők uralják.

A kép illusztráció!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések