A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Befogadta az afrikai fiút az állatvédő nő. Brutálisan meggyilkolta

Az 54 éves nő már négy éve gondoskodott a fiúról. Fiona Scourfield állatmentőként dolgozott, ezért egy nagy farmon élt, ahol ápolni tudta a megmentett állatokat. A fiú ezt kihasználva csalogatta ki őt a házból. Azt hazudta, hogy talált egy sérült macskát, és hívta Fionát, hogy nézze meg – írja a Daily Mail.
Az udvaron egy fejszével hétszer lesújtott a nőre, majd egy szamurájkarddal elvágta a torkát. Ezek után több képet készített Fiona vérben úszó testéről. Azért fotózta le mostohaanyja halott testét, mert fel akarta rakni az internetre.

A gyilkosság után kihívta a rendőrséget. Elmondása szerint nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy öngyilkos legyen. Elárulta azt is, hogy azért gyilkolta meg mostohaanyját, mert elégedetlen volt az életével. A fiú iskola után Fionának segített gondozni az állatokat.

Kiderült, hogy a gyilkosság előtt rengeteg brutális erőszakra buzdító videót nézett meg az interneten. Köztük voltak olyan felvételek, amik lefejezésekről, tömeggyilkosságokról szóltak.

Fiona anyja, Charlotta a bíróságon elmondta, hogy a fiú különösen kegyetlen volt, hiszen azt gyilkolta meg brutális módon, aki négy éven keresztül gondoskodott róla.

A fiút életfogytiglanra ítélték, de minimum 15 évig börtönben kell maradnia.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések