A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Sargentini-dzsihád Magyarország ellen – Megdöbbentő részletek a jelentésből, ezt Te sem gondoltad volna

Csalással elfogadták a Sargentini-jelentést, amely többek között azért marasztalja el Magyarországot, mert a nemzeti konzultációkban rámutatott az (iszlám) bevándorlás és a (dzsihád) terror kapcsolatára.
Ezért kimondható, hogy a jelentés és annak elfogadása a hidzsrát, a bevándorlás általi dzsihádot támogatja Magyarországgal szemben.


Ha pedig nem értenéd, hogyan lehet, hogy az európai baloldal támogatja az iszlámot, akkor nézd meg az alábbi dokumentumfilmet

A baloldal hozzá állására  jellemző egész Európában, hol nyíltabban, hol burkoltabban és nem csak a szélsőbaloldaliakra. A balközép pártok természetesen sokkal szofisztikáltabban teszik ezt, az ő dolguk a még el nem kötelezett, középen álló emberek félrevezetése, ezért ők más hangot ütnek meg és leginkább szolidaritásról, emberiességről, és természetesen “oktatás+egészségügyről”, szegény-emberekről beszélnek.

Azonban az ő értelmezésükben a szegények, a szegény bevándorlók, a szolidaritást és emberiességet velük szemben kell alkalmazni és nem az őshonos lakosság érdekében, az oktatásegészségügy meg az az általános szólam, amivel a tömegeket, időseket és fiatalokat is maguk mellé akarják csalogatni. Természetesen ebben is benne van a bevándorlók elsőbbsége, az ő egészségügyi ellátásuk és az ő igényeikhez hozzá formált oktatás.

Feltétlen nézd meg ezt a videót, ez az első, 25 perces része a dokumentumfilmnek, magyar felirattal:


Az egész célja pedig egy egész Európát magába foglaló szuper-állam létrehozása

Ehhez az egyik lépés, hogy az EU központjában hozott döntésekkel felülírják a nemzeti államok önrendelkezési jogát. A régi szocialista országok blokkjához hasonlóan, amikor is mindenkinek azt kellett tenni amit Moszkvában mondtak. Most ez a hely  Brüsszel.

Ez a videó megdöbbentően elgondolkodtató:


De úgy érzem ide illik még egy videó, amiból megérthetjük a muszlimok oldaláról, hogyan is történik az ő “puha-dzsihaduk”, hogy hogyanis foglalják el Európát. Így teljes a kép:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések