A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kaposvári húsüzem is támogatta a nagy budapesti félmaratont

Az erőpróbán majdnem 80 ország 15 ezer futója vett részt. A legidősebb induló 85 éves volt.
A nőknél Kácser Zita, míg a férfiaknál a kenyai Kosgel Mathew nyerte meg a 33. Wizz Air Budapest félmaratont vasárnap. A szervezők tájékoztatása szerint a kétszeres győztes Kácser 1 óra 17 perc alatt teljesítette a távot, míg Kosgel Mathew 1 óra 6 perc alatt ért célba. A férfiaknál a legjobb magyar helyezést Csere Gáspár érte el, aki a győztestől 25 másodperccel lemaradva a második lett. Csere ezzel tizedszer győzött a magyar bajnokságban.

A versenyen 79 országból több mint 15 ezren vettek részt, közülük egyéniben 11 ezren álltak rajthoz. A legidősebb induló, a 85 éves Kenyér Imre 2:37:23 óra alatt teljesítette a 21,1 kilométeres távot.

Idén a Kométa, az oldalán leggyorsabban regisztráló 400 indulónak adott lehetőséget arra, hogy ingyenesen regisztráljon a futóversenyre. Így ők a Kométa színeiben, zöld mezben, csapattagént futják majd le a 21 kilométert.

Az indulók között ebben az évben is számos Kométa dolgozó lesz, akik kemény felkészülési szakaszt tudhatnak maguk mögött. A nemrég Spanyolországból hazatért Kovács Lázár, azaz Lázár chef is a Kométa színeiben állt rajthoz, akárcsak Gyetván Csaba, a Hogyan készül? című vlog szerkesztője.

Giacomo Pedranzini, a Kométa ügyvezető igazgatója a következőképpen fogalmazta meg a cég célkitűzéseit: "Nekünk nemcsak az íz a szenvedélyünk, hanem a jó táplálkozás elősegítése mellett, a sport, a mozgás, a helyes életmód is. Hiszen a megfelelő táplálkozás mellett a sport az, amivel a legtöbbet tehetünk egészségünkért. Azért választottuk a tömegsport ezen formáját, mert Magyarországon igen közkedvelt és sokak számára elérhető sportág. Számomra nagyon fontos a sport, hiszen mozgalmas életet élek, emellett egy olyan vállalat értékeit képviselem, mint a Kométa, ezért ugyanolyan fontos számomra is a tudatos táplálkozás is."

MTI

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések