A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Gyurcsány-szekta papnője szerint Tarlós és a fideszesek direkt dugították be a fővárost

Hiába gondoljuk mindig azt, hogy a Demokratikus Koalíció nevű mentálhigiénés képződmény már nem képes újabb mélységekbe alászállani, mindig ránk cáfolnak. Minden nap. Most éppen a tanévkezdés miatti közlekedési dugók fő felelőseit sikerült fülön csípniük.
Gy. Németh Erzsébet, a Gyurcsány-párt fővárosi képviselője sajtótájékoztatót hívott össze hétfőre, hogy leleplezzen egy hatalmas összeesküvést. Ez a most leleplezett összeesküvés áll annak a hátterében, hogy az iskolakezdés napján Budapest több pontján sajnálatos közlekedési dugók alakultak ki. Gy. Németh – úgyis mint a „magyar Miss Marple” – kiállt a kamerák, diktafonok elé, és kibogozta a kibogozhatatlannak hitt szálakat.

Gy. Németh egészen komolyan hisz abban, hogy a Hűvösvölgyben, Csepelen, az M0-áson és a Belvárosban megtapasztalt közlekedési dugók elkerülhetők, megakadályozhatók lettek volna, ha Budapestet egy megfelelő szakembergárda vezeti (mint amilyenek például ők maguk). Persze, nem úgy kerülhető el a dugó, hogy kevesebb ember ül autóba, és helyette tömegközlekedést használ – frászt!

Gy. Németh szerint Tarlós István főpolgármester és a fideszes kerületi polgármesterek feladata lett volna megakadályozni a dugókat.

No, nem úgy, hogy a főpolgármester és a kerületi polgármesterek „Mégis mit képzelsz magadról?”-felkiáltással egyesével kirángatják autóikból az embereket. Hanem úgy, hogy a fővárosi közlekedési felújításokat okosan-ügyesen össze kellett volna hangolniuk – mutatott rá a jeles közlekedési „szakember”, hozzátéve, négy évnyi elmaradt útfelújítást próbált rohamtempóban pótolni a főváros, azért alakult minden ilyen vacakul.
Gy. Németh Erzsébet arra nem tért ki, mi volt akkortájt, mikor még pártelnöke, a Böszme vezette ezt a „k….” országot és Demszky Gábor volt a főpolgármester. De miért is tért volna ki, hiszen arra mindannyian emlékszünk! Felelős vezetőink akkoriban nem nagyon strapálták magukat azzal, hogy utakat újítsanak, kátyúzzanak, bármi hasznosat építsenek, hiszen azzal csak megzavarták volna szegény budapestieket. És az a csodálatos, hogy miközben alig-alig épült valami (vagy ami igen, az is emberöltőkig, mint a négyes metró), így is mindig és mindenhol dugó volt. Ez tényleg egy fölfoghatatlan, emberfeletti csoda volt. És nekik köszönhetjük: a mindig mindenkinél nagyobb „igazi szakembereknek”. Bizony, és nem felejtjük, kedves Gy. Németh Erzsébet!

(Forrás: Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések