A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A 888 kérésének eleget téve átvettük a videót! A Facebook szerint kussolnunk kell Sargentiniről

A Facebook folyamatosan cenzúrázza a 888.hu Sargentini-jelentésről készített videóját. El akarják hallgattatni az igazságot.
A 888.hu több Facebook-aloldalán megosztásra került Gellért Sargentini-jelentéssel foglalkozó videója. Azonban Zuckerberg cenzorai a GFG 888, a Pszicho 888 és a Gellért 888 oldalról is önkényesen leszedték a videót. Csak idő kérdése, hogy a 888.hu Facebook-oldaláról is leszedjék a posztot. Miután a videót cenzúrázták, az aloldalak kezelőit szokásukhoz híven kidobták a közösségi oldalról, kb. figyelmeztetve ezzel munkatársainkat, hogy “ezt azért nem kéne”.

A Facebook a Sargentini-jelentés kapcsán el akarja hallgattatni az igazságot. A balliberális cenzorsereg szerint kussolnunk kell a jelentésről, nem lehet véleményünk. Mivel a véleményszabadság totális elfojtásáról van szó, ezért a biztonság kedvéért az eredetileg Facebookra posztolt videót feltöltöttük a YouTube-ra is.

Kérünk minden jobboldali orgánumot, hogy vegye át ezt a videót, ezzel is tiltakozva a Facebook cenzúrája ellen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések