A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

3,2 milliárd forintért már eladná a labdarúgó-NB I-ben szereplő Honvédot a klub tulajdonosa

Az üzletember szerint minimum ennyi a csapat piaci értéke.
– Ha valaki visszautasíthatatlan ajánlatot tesz, akkor én minden hozzám tartozó értéket eladok. Én nagyon szeretem a Honvédot és nem akarom elkótyavetyélni, de soha ne mondd azt, hogy soha – nyilatkozta Hemingway a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. Azokat a híreszteléseket viszont tagadta, hogy már értékesítette a klubot, szerinte a rosszakarói terjesztik ezt.

A magyar származású amerikai üzletember szerint hamarosan eredményt hirdetnek az új Bozsik stadion építésére kiírt pályázaton, így a 2020/2021-es bajnokságot már az új létesítményben kezdheti meg a gárda. Az aréna 8200 férőhelyes lesz, és a szombaton egész napos programmal elbúcsúztatott régi pálya bontásával még az idén elkezdődhetnek a munkálatok.

Hemingway arról is beszélt, hogy a francia David N’Goge, Tischler Patrik és Hidi Patrik érkezésével összeállt a tabellán jelenleg a második pozíciót elfoglaló együttes kerete, nem kívánnak további játékosokat szerződtetni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések