A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Végzett magával egy pedofil férfi, miután fény derült beteges hajlamaira – videó

Megölte magát egy férfi azután, hogy összetűzésbe keveredett a pedofilvadászokkal Angliában.
A 47 éves Nigel Sherattot két nappal azután találták holtan saját cannocki otthonában, hogy a Soul Survivors nevű pedofilvadász csoport csapdába csalta és egy találkozót szervezett vele. Sheratt egész idő alatt egy 14 éves kislánnyal csevegett az interneten – legalábbis ezt hitte. Valójában azonban a pedofilvadászok küldték neki az üzeneteket.

Miután létrejött a találkozó, a pedofiliával vádolt férfit rendőrök vitték el a helyszínről. Sheratt ekkor azt vallotta, hogy végig azt hitte, egy felnőtt nővel beszélget. Állítását azonban hamar megbuktatták, ugyanis a beszélgetésben tisztán leírták, hogy a lány a túloldalon csupán 14 éves.

Sheratt szabadlábon védekezhetett volna, azonban az ügy után két nappal öngyilkos lett. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget és nem indított nyomozást a férfi halálával kapcsolatban – írta a Metro.


– Nigel Sheratt sajnos saját kezével vetett véget életének. A mi célunk nem az volt, ami most történt, hanem hogy átadjuk a rendőrségnek a gyermekmolesztáló embereket. Kaptunk néhány dühös kommentet az ügyben, de a mi célunk nem más, mint a jogos igazságszolgáltatás. Egész csapatunk együttérez a gyászoló családdal – írta közleményében a Soul Survivors.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések